Asigurare de răspundere cibernetică

Vream sa vă ajutăm să obțineți informatii despre ce inseamna asigurarea de răspundere cibernetică si cum o puteti folosi.

Ca si principal beneficiu o asigurare cyber risk poate acoperi atât pierderile financiare primare, cât și terțe, rezultate din încălcarea datelor și alte infracțiuni cibernetice care pot compromite informațiile sensibile despre companie și clienți.

Scurgerile de date, bresele rețelei si alte atacuri cibernetice sunt expuneri din ce în ce mai mari atât pentru companiile de tehnologie, cât și pentru cele non-tehnologice.

Astăzi, practic orice afacere care utilizează tehnologia sau gestionează orice informație digitală se confruntă cu riscuri cibernetice. Pentru mulți, securitatea cibernetică este o problemă provocatoare. Amenințarea și impactul potențial al atacurilor cibernetice au crescut exponențial. De fapt, statisticile arată că afacerile mici și mijlocii piratate isi revin financiar cel mai greu de la experimentarea unui atac cibernetic.

Organizațiile mari consideră în mod justificat asigurarea cibernetică ca o piesă esențială a programului lor de gestionare a riscurilor.

Am scris acest ghid pentru a vă ajuta să înțelegeți atât elementele de bază ale asigurării cibernetice, cât și câteva considerații mai avansate pentru o mai bună înțelegere a riscului pe care îl puteți transfera altor părți prin intermediul produsului de asigurare cibernetică.

error: Content is protected !!