Despre Noi

 

Sunt Mihai Dan Niculescu si după 15 ani în industria IT, am schimbat partial domeniul de activitate pentru un “challenge” actual al tuturor celor care interfatam cu mediul digital – cyber riskul. Si pentru mine este “proiect nou” in care imi doresc sa-mi dovedesc competenta pentru ca majoritatea informatiilor eu va trebui sa le procesez.

Ce veti gasi pe site ?

Intr-un mediu de business expus la riscuri clientii sunt cei care aștepta la informatii complete de la noi. Nu contează dacă acest lucru este săptămânal, zilnic sau anual, diferența vine atunci când reusim sa sprijinim un client, care, la rândul nostru, ne susține. Si pentru  noi ne dorim parteneri pe termen lung intrebati-ne cum vă putem sprijini, în timp ce dumeneavoastra ne susțineți. Fără prezența constantă a partenerilor noștri pe termen lung, nu putem reusi.

Oricine poate alerga pe distanta 1500m, chiar absolut oricine. Diferența este că un sportiv o va face în câteva minute iar altii intr-un timp dublu sau triplu. Diferenta o face viteza! La fel se intampla și în business, mediul digital se schimba si trebuie sa ne securizam businessul.

In businessul actual piața și competiția te forțează să te grăbești si iti folosesti toate resursele pentru asta, iar uneori securizarea digitala ajunge pe planul doi.

Este afacerea mea protejata impotriva atacurilor cibernatice ?

Pentru ca internetul presupune un risc de pierdere sau utilizare neautorizata a datelor probabil ca multi ne-am pus intrebarea asta, iar acum putem alege cea mai buna solutie.

De ce asigurare cibernetica ?

La începuturile sale asigurărilor cibernetice polițele au fost fie foarte scumpe pentru clienti fie ieftine dar nu reuseau sa acopere incidentul cinernetic. Astăzi, piața asigurărilor cibernetice a avansat si este un instrument de transfer de risc si o cerință a managementului pentru gestionarea riscurilor companiei.

Mulțe companii chiar se întreabă dacă riscul cibernetic este asigurabil.

Vestea bună este că da, riscul cibernetic este asigurabil.

Cine e in spatele site-ului ?

Websiteul este detinut in proportie de 100% din doi oameni. Nu avem patron, nu avem culoare politica, nu servim interesele nici unui asigurator. Asa am plecat la drum si asa ne dorim sa ramanem.

 

Business Portal gif

error: Content is protected !!