Termeni si conditii

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.bsource.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Site-ul www.bsource.ro este propietatea SC Business Portal srl. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Business Portal S.R.L. (denumită în continuare bsource), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor software. Datele si informatiile sunt prezentate in website sunt numai in scopuri informative si pentru promovarea produselor de asigurare din Romania,

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea SC Business Portal srl, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea SC Business Portal srl.

Utilizator – prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa site-ul.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, serviciilor furnizate de SC Business Portal srl. SC Business Portal srl nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, SC Business Portal srl nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile oferite sunt prezentate cu titlu informativ.

SC Business Portal srl nu-si asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste material provenite din terte parti.

Depunem toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai exact si concis toate informatiile din acest website. Cu toate acestea, SC Business Portal srl nu este si nu va fi legal responsabila, in nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site

Aceste material sunt furnizate “ca atare” fara nici un fel de garantie fie expresa sau implicita.

Nimic din conținutul site-ului www.bsource.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC Business Portal srl în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Orice persoană fizica sau juridica care doreşte unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze SC Business Portal srl prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informatiilor de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă de e-mail, numar de telefon), şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu serviciile solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări ulterioare.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SC Business Portal srl utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SC Business Portal srl nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.bsource.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către SC Business Portal srl;
  • transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct;
  • soluţionarea de către SC Business Portal srl a cererilor, întrebărilor şi sugestiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
  • alte activităţi întreprinse de SC Business Portal srl şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC Business Portal srl va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

Daca considerati ca conditiile de utilizare prezentate mai sus sunt inacceptabile pentru dvs., ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website.

error: Content is protected !!